Goede kwaliteit catering regelen in de omgeving van Arnhem

geplaatst in: Hapjes | 0

Ik was op zoek naar de beste catering die ik kon vinden in een bepaalde tijd in de omgeving van Arnhem. Het was namelijk mijn taak om dit jaar het bedrijfsfeest te organiseren voor het bedrijf. De zaal en alles is al helemaal geregeld op een ding na: de catering. In het begin had ik deze wel geregeld en hoefde ik mij geen zorgen te maken hierover. Totdat ze ineens mij hadden afgebeld omdat ze per ongeluk een dubbele boeking hadden. En de andere afspraak ging voor. Erg onprofessioneel, dus ik ben blij dat ik nu iets anders mag zoeken.

Snel catering vinden in de buurt van Arnhem

Ik moest dus snel een nieuwe catering vinden in de omgeving van Arnhem, anders kon het bedrijfsfeest niet door gaan. Gelukkig had ik nog een paar connecties waar ik nog iets te goed van had omdat ik hen heb kunnen helpen met een klus. Sommige connecties konden helaas niet snel iets vinden binnen de tijd waar ik het nodig had, maar na ongeveer een paar telefoontjes had ik eindelijk iemand aan de lijn die wel een bedrijf wist waar ik terecht kon. Dit bedrijf was Cateringgroep en de website zag er goed uit voor een cateringbedrijf.

Goede service en prijs

Ik nam contact op met het cateringbedrijf en ze konden snel al iets voor mij betekenen. Via de mail kreeg ik allemaal pakketten opgestuurd met verschillende opties voor arrangementen. Hier moest ik goed in gaan kijken want het was een flink aanbod wat ze hadden. Uiteindelijk was ik eruit gekomen en kon ik de datum doorgeven. Op de dag van het bedrijfsfeest waren ze erg goed aanwezig en het eten was echt heerlijk. Alles was vers en voor iedereen was er wat te eten. Echt een top bedrijf met goede catering.

Cateringgroep

Bent u op zoek naar een kwaliteit catering die een divers aanbod heeft en waarbij u altijd snel terecht kunt? Bekijk dan eens de website van de Cateraar Arnhem voor meer informatie over de producten die zij verkopen en meer.